Patrick Lepierre, chef för affärsområdet Betong.
Patrick Lepierre, chef för affärsområdet Betong.
Lisa, Fredrik och Uffe lagar trappan vid Sergels Torg. Det är dumt att åka ner där med bil.

Affärsområdet Betong är vårt klart största affärsområde med en omsättning på nästan 150 miljoner kronor fördelade på flera olika verksamheter. En stor del av produktionen är renovering av P-hus och garage där vi har mellan 4 och 7 objekt igång året runt. Renoveringar av broar har också blivit en stor del av vår verksamhet där vi bland annat har ramavtal med Trafikverket.
Vi har med åren blivit experter på den här typen av projekt och har all kompetens och maskinell utrustning som krävs. Vi gör också flera mer avancerade projekt varje år. Det kan vara broar, tunnlar, kajer eller andra typer av infrastrukturprojekt som ska renoveras. Det här är något vi kommer fortsätta att satsa på då det framförallt är mycket spännande och roliga projekt.

Och inte att förglömma är den service som vi utför åt Trafikkontoret, dvs Stockholms Stad, genom att våra bropatruller åker runt och lagar allt som blivit påkört eller skadat. Vi har 3 bropatruller som består av två man vardera och deras fullt utrustade servicebuss.
För att alla våra betongrenoveringsprojekt ska kunna avancera i den takt vi vill, krävs givetvis att bortbilning av gammal karboniserad betong sker i tillräckligt snabb takt. Därför har vi en egen vattenbilningsavdelning. Vi gör både våra egna bilningsjobb och åtar oss externa vattenbilningsuppdrag.

Peter inspekterar den nya slitytan under en av broarna på E4:an.
Här håller vi på att gjuta nya fogar på en av broarna mot Nynäshamn.
Vi producerade Veteranmonumentet på Djurgården som invigdes av vår Konung.


Se filmen om när vi i Högdalen i Stockholm, gjuter europas största
skateboardramp.

Dipart Entreprenad AB - Huvudkontor
Vikdalsvägen 50, 131 52 Nacka Strand

Lager - Länna
Slipstensvägen 17, 142 50 Skogås

Lager och etablering - Hornstull
Hornstulls Strand 15, 117 39 Stockholm