Jens Hoffmann, Verkställande Direktör och affärsområdeschef Bygg
Jens Hoffmann, Verkställande Direktör och affärsområdeschef Bygg
Martin lägger nytt golv utanför ett badrum i Orminge.

Affärsområdet Bygg är helt specialiserat på byggservice åt större beställare såsom försäkringsbolag och de större fastighetsförvaltarna. Vi handhar över 1000 skador varje år och det kräver ett strukturerat och specialiserat tillvägagångssätt. Vi har stor vana vid att arbeta med försäkringsbolagen där åldersavdrag, meppskalkyler och återkoppling till handläggare är av stor betydelse. I skrivande stund arbetar vi tillsammans med Trygg Hansa, Folksam, Gjensidige och Länsförsäkringar. Större förvaltare såsom HSB, ISS och Sigtunahem är också viktiga kunder.

Oavsett beställare kräver byggservice i större omfattning stort kundfokus och en social kompetens hos våra killar och tjejer som är utöver det vanliga då kundkontakterna är så många och viktiga. Får man i sitt hem en brand eller vattenskada så vill man få snabb hjälp och då av en hantverkare som förstår att man kanske är lite mer stressad och orolig än vanligt. Den här speciella kompetensen fokuserar vi mycket på.
Uppdragen vi utför är väldigt skiftande, brand, vatten och inbrottsskador är dock de vanligaste men skiftar självklart till sin karaktär från gång till annan.

För att klara av alla projekt som pågår samtidigt har vi byggt upp en organisation som består av 4 tjänstemän som var och en driver en komplett byggservicegrupp. Vi har idag ett knappt fyrtiotal hantverkare inom snickeri, plattsättning och rivning och ett flertal specialistfirmor knutna till oss inom måleri, el, plåt osv. Dessa kompletteras aktivt av våra stabsfunktioner Kvalité, IT och Administration då varje projekt ofta är komplext även om det till antal kronor är litet.

Dipart Entreprenad AB - Huvudkontor
Vikdalsvägen 50, 131 52 Nacka Strand

Lager - Länna
Slipstensvägen 17, 142 50 Skogås

Lager och etablering - Hornstull
Hornstulls Strand 15, 117 39 Stockholm