Sexuella trakasserier har visat sig förekomma i stor omfattning i många branscher.
Det vi kan göra är att säkerställa att vi på Dipart behandlar varandra schysst!

Läs hela inlägget »

Orderingången är extremt bra och
det engagemang jag möter varje dag gör mig glad. Jag tror hösten blir grym! Många företag har perioder på året som är lite tyngre, och perioder som är lättare och där det flyter.
Vi på Dipart har som så många andra byggföretag svårt att få mycket att göra och tjäna pengar på vintern. I år var tyvärr inget undantag. Men nu har det verkligen vänt för oss.

Läs hela inlägget »

Vi på Dipart har haft ett spännande första halvår.
Många utmaningar i början av året som vi har lyckats lösa på ett bra sätt.
Vi fick utmärkelsen Årets Nackaföretag som var en härlig bekräftelse på att vi gör mycket rätt.                  
                                                                                                         Vi fick utmärkelsen Årets NackaFöretag 2017


Andra halvan av året ser oerhört spännande ut. Orderböckerna är välfyllda och vår organisation är komplett.
Det ser bara riktigt bra ut efter semestern och jag ser verkligen fram emot när allt går igång igen efter sommaren
                                                                                  Vi kom 3:a i tävlingen Årets Stockholmsbyggnad 2017.Jag vill passa på att tacka alla som arbetar tillsammans med mig på Dipart, kunder och leverantörer för ett väl utfört första halvår och önska en riktigt skön och välförtjänt semester.Gör nu som Jens med sonen Harry gjorde på vår årliga fiskedag, njut av sommaren.

Läs hela inlägget »
Ny lagstiftning samt ökade krav från beställare gör att allt fler företag tydligare måste redovisa sitt hållbarhetsarbete. Sveriges Byggindustrier har märkt en växande efterfrågan hos byggföretag på stöd i hållbarhetsfrågorna. Tillsammans med Åke Sundvall Byggnads AB och oss på Dipart har de startat ett projekt som ska resultera i byggbranschens guide till små och medelstora företag för hur de kan hållbarhetsrapportera. 

 Karl-Johan Brännström kvalitetschef på Dipart

Kommentera gärna:

Läs hela inlägget »
Årets Stockholmsbyggnad är ett pris och en årlig tävling som nu arrangerats för åttonde året i rad. Stockholmarna röstar fram sin favorit bland byggnader, parker, infrastrukturanläggningar och annat som färdigställts under 2016 och nu är vinnaren korad.
Läs hela inlägget »
Jens Hoffmann, Verkställande Direktör på Dipart Entreprenad AB

Mina tankar, idéer och åsikter när jag som VD för ett byggföretag försöker driva företaget framåt på ett sunt sätt i en föränderlig och ofta svårförstådd omvärld.

Jag är en östgöte som lever och arbetar i Stockholm. Efter utlandsstudier så började karriären på en reklambyrå i Linköping 1991. Det blev en mycket kort karriär.
Mitt yrkesval justerades lite och jag jobbade vidare som knalle med Sveriges samtliga marknader som arbetsplats. Efter att ha gett upp knallandet började jag montera balkongräcken med gode vännen Thomas Frankborn under namnet Dipart (två partners).
Idag 24 år senare jobbar jag kvar men sysselsättningen har förändrats något och vår Cheva med inbyggt sovloft är utbytt mot ett kontor.

Dipart Entreprenad AB - Huvudkontor
Vikdalsvägen 50, 131 52 Nacka Strand

Lager - Länna
Slipstensvägen 17, 142 50 Skogås

Lager och etablering - Hornstull
Hornstulls Strand 15, 117 39 Stockholm