dipart_svarttext_utskuren

Vi söker två nya nyckelpersoner

När Marie började på Dipart omsatte vi 25 miljoner kronor per år. Hon gick in och skötte rubbet galant när det gällde vår administration! Och det har Marie fortsatt med genom alla år. Men nu när vi snart omsätter en kvarts miljard så går det inte längre. Marie själv har tagit steget upp och blivit ekonomichef och behöver nu stöttning av en redovisningsekonom!

Läs gärna hela annonsen på www.dipart.se/default.aspx/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/redovisningsekonom
Det här är givetvis en blivande nyckelperson hos oss och en viktig rekrytering (som alla) och tips och förslag mottages tacksamt.
 
En annan viktig nyckelperson blir den projektledaren som ska börja i vårt affärsområde Betong. Waoow vilka stora häftiga projekt den personen ska hålla i och ett skönt gäng kommer han eller hon att bli en del av.
Läs gärna hela annonsen på www.dipart.se/default.aspx/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/projektledare-betong
 
Att veta vad en redovisningsekonom sysslar med är nog ganska självklart för en ekonomikunnig. Men vad gör en projektledare inom Betong? För att ge ett exempel på det så se den här lilla intervjun med Peter...

Och som sagt, tipsa era vänner... nyttja Facebook och sprid budskapen för två häftiga jobb är det. Och för dig som är snickare... sök du också, det finns alltid plats för skickliga yrkesmän!!!

Okey...då är höstens första blogg gjord. Nu kör vi och det ska bli kul. Vi har vind i seglen, mycket att göra och jobben går bra! Vi har haft ordentligt med produktion igång hela sommaren och alla har presterat riktigt bra ute på våra byggen. Jag är riktigt stolt över alla dipartkillar och tjejer som varit igång i sommar! Det är en fantastiskt fin prestation av oss alla som blivit gjord!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln