dipart_svarttext_utskuren

CSR i praktiken, vår klädinsamling

Varje år har vi på Dipart en klädinsamling till förmån för Convictus i Högdalen. Det har varit riktigt häftigt faktiskt att se hur mycket vi kan få ihop bara genom att rensa våra egna garderober på kläder vi inte längre använder och genom att prata med våra vänner och be dem göra likadant. CSR (Corporate Social Responsability) är något många pratar om och jag tror att det kommer mer och mer.

Etiketter: dipart socialt ansvar

Det är helt enkelt nödvändigt att fler organisationer än bara de som har det som direkt uppgift gör gott i samhället för att vi ska kunna ge alla en dräglig tillvaro. Någon klok person sa att "ett samhälle bör bedömas utifrån hur det tar hand om sina svagaste medborgare".Kloka ord och ska vi ha ett bra samhälle bör vi nog alla dra vårt strå.

Så nu kör vi för fullt årets insamling. För att sammanfatta det hela så ta gärna med kläder av alla slag du själv gärna skulle vilja ha på dig en kall vinterkväll. Lämna dem i boden eller på din etablering mellan den 1:e och den 10:e december så tar Agneta hand om dem när hon passerar på sin veckotur. Böcker till Convictus bibliotek är också uppskattade likaså liggunderlag, sovsäckar och ryggsäckar. Och något vi kanske inte tänkt på.. Underkläder uppskattas oerhört. Det är en stor bristvara! Så ta gärna och släng ner kalsonger, t-shirtar och strumpor. Helt och rent och gärna väl använt. Jobbar du inte på Dipart och har kläder att skänka så hör av dig så kan vi hämta dem hos Er.  Eller dra igång en insamling på ditt jobb och ringDino så löser ni enkelt det praktiska.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln