dipart_svarttext_utskuren

Jag träffade Niaz ute på ett lite ovanligt projekt..

Vårt ramavtal med Trafikkontoret ger oss en hel mängd häftiga uppdrag. På ett av dem, vår renovering av Stallbron, träffade jag Niaz och fick en liten pratstund. Det vi gör är att omisolera Stallbron som går mellan Gamla Stan och Riksdagen.
 

Det är häftigt att träffa Niaz, man riktigt känner hans glöd och engagemang!
När jag var ute på det här bygget och träffade Niaz, Niklas, Tapio, Lasse och Åke och såg vad vi håller på med blev jag faktiskt lite sentimental. Minns så väl hur vi började för en sisådär 22 år sedan. Thomas och jag, iklädda det våra garderober kunde avvara, ute på någon slarvigt monterad ställning någonstans i Sverige monterandes balkongräcken åt någon lokal putsfirma. Åren har gått och nu renoverar vi en av Sveriges mest kända broar, framför Riksdagen och de på Dipart som gör jobbet är numera fullblodsproffs. Vi har onekligen kommit en bit på vägen...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln