dipart_svarttext_utskuren

Jag talade om osund konkurrens

Den 20 november var jag med i ett seminarium anordnat av Skattemyndigheten. Du får gärna lyssna på vad jag har att säga, bara trycka på länken.

Etiketter: svartjobb

I snart 11 års tid har jag med jämna mellanrum varit med i seminarier, debatter, Almedalen och i olika styrelser för att kunna påverka hur vår bransch ska vara och upplevas. Temat är kriminell verksamhet i byggbranschen kort och gott. 
Den 20 november var jag med i ett seminarium anordnat av Skattemyndigheten. Du får gärna lyssna på vad jag har att säga, bara trycka på länken och jag börjar prata vid 010830 dvs en timme och dryga åtta minuter in i sändningen som visades i tv2 dagen efter.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln