dipart_svarttext_utskuren

Årets NackaFöretag

Jag vill stolt meddela att vi vann priset Årets NackaFöretag 2017! 

Motiveringen: ”Dipart har genom att gemensamt ta fram kärnvärden för företaget, medarbetarna och verksamheten, lyckats få tydliga ledstjärnor som engagerar och entusiasmerar hela deras organisation. En tongivande lydelse ur kärnvärden säger att ”Vi vill bidra till en sund samhällsutveckling och vara ett föredöme och ge inspiration till andra”. Diparts stora samhällsengagemang, bland annat för härbärget Convictus och vision.nu, har bidragit till att framgångarna inte har låtit vänta på sig. Dipart är således en mer än väl värdig vinnare priset som Årets Nackaföretag 2017.”

En stor bekräftelse på att vi har kommit långt och är bra på det vi gör. Det är en, i allra högsta grad, gemensam prestation som inte hade varit möjligt utan den dedikation alla våra medarbetare visar. Vi är såklart oerhört glada över utmärkelsen! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln