dipart_svarttext_utskuren

Nytt projekt ska stärka byggföretagens hållbarhetsfokus

Karl-Johan Brännström kvalitetschef på Dipart Karl-Johan Brännström kvalitetschef på Dipart
Ny lagstiftning samt ökade krav från beställare gör att allt fler företag tydligare måste redovisa sitt hållbarhetsarbete. Sveriges Byggindustrier har märkt en växande efterfrågan hos byggföretag på stöd i hållbarhetsfrågorna. Tillsammans med Åke Sundvall Byggnads AB och oss på Dipart har de startat ett projekt som ska resultera i byggbranschens guide till små och medelstora företag för hur de kan hållbarhetsrapportera. 

Kommentera gärna:

Läs hela pressmeddelandet genom att klicka på länken nedan.
https://docs.wixstatic.com/ugd/0c1673_68c25d209b5e4bacab1c5b0886feabbb.pdf

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln