dipart_svarttext_utskuren
Patrick Lepierre, affärsområdeschef Anläggning
Patrick Lepierre, affärsområdeschef Anläggning
Lisa, Fredrik och Uffe lagar trappan vid Sergels Torg. Det är dumt att åka ner där med bil.

Affärsområdet Anläggning är vårt klart största affärsområde med en omsättning på nästan 150 miljoner kronor fördelade på flera olika verksamheter. En stor del av produktionen är renovering av P-hus och garage där vi har mellan 4 och 7 objekt igång året runt. Renoveringar av broar har också blivit en stor del av vår verksamhet där vi bland annat har ramavtal med Trafikverket.
Vi har med åren blivit experter på den här typen av projekt och har all kompetens och maskinell utrustning som krävs. Vi gör också flera mer avancerade projekt varje år. Det kan vara broar, tunnlar, kajer eller andra typer av infrastrukturprojekt som ska renoveras. Det här är något vi kommer fortsätta att satsa på då det framförallt är mycket spännande och roliga projekt.

Inte att förglömma är den service som vi utför åt Trafikkontoret, dvs Stockholms Stad, genom att våra bropatruller åker runt och lagar allt som blivit påkört eller skadat. Vi har 7 bropatruller som består av två man vardera och deras fullt utrustade servicebuss.

För att alla våra betongrenoveringsprojekt ska kunna avancera i den takt vi vill, krävs givetvis att bortbilning av gammal karboniserad betong sker i tillräckligt snabb takt. Därför har vi en egen vattenbilningsavdelning som är utrustad med både handlansar och robot. Vi gör både våra egna bilningsjobb och åtar oss externa vattenbilningsuppdrag.

Vi renoverar ett garage i Mörby.
Vi gjuter nya fogar på en bro mot Nynäshamn.
Vi vattenbilar en gångtunnel i Östberga.


Se filmen om när vi lyfte en ny stålbro på plats i Rinkeby.

Dipart Entreprenad AB - Huvudkontor
Vikdalsvägen 50, 131 52 Nacka Strand

Lager - Länna
Slipstensvägen 17, 142 50 Skogås

Lager och etablering - Hornstull
Hornstulls Strand 15, 117 39 Stockholm