Klicka inte på loggan!

Affärsområde Bygg

Utför byggservice och entreprenader med bred kompetens inom försäkringsskador som specialitet.

Affärsområdet Bygg arbetar med byggservice och entreprenader åt större professionella beställare såsom fastighetsbolag och försäkringsbolag. Våra beställare har stora bestånd och uppskattar ett standardiserat arbetssätt som leder till en förutsägbarhet gällande tid och kvalité.

 

Våra servicesnickare tycker om de kontakter med kunder och underentreprenörer som krävs för att genomföra ett uppdrag. För de boende och våra beställare är det uppskattat att ha kontakt direkt med vår servicessnickare. Allt blir så mycket mer mänskligt och enkelt då.

 

Varmt välkommen att höra av dig

  • FÖRSÄKRINGSSKADOR

  • BYGGSERVICE

  • ENTREPRENADER

Vi är drygt 30 personer som arbetar med vatten- och brandskador

 

Vi arbetar i olika ramavtal gällande försäkringsskador och byggservice
 

Våra projektledare kan meps, försäkringsvillkor och byggprocessen

Försäkringsskador

När en privatperson eller en organisation drabbas av en oväntad olycka som t.ex. en vatten eller brandskada, anmäler man det till sitt försäkringsbolag. Skadorna skickas som en arbetsorder till Dipart och vi har ramavtal med flera olika försäkringsbolag.

 

Vi börjar i regel med att göra en besiktning för att kunna skicka in en kostnadsberäkning. När den har blivit godkänd av försäkringsbolaget så börjar vi arbetet med att återställa skadan. 

Byggservice

Vi arbetar med byggservice åt professionella beställare som har större bestånd av lägenheter, kontor eller butiker. De vill att serviceuppdrag, dokumentation och den ekonomiska rapporteringen ska vara standardiserad vilket vi tagit fasta på.

 

När vi tecknar ett avtal med en ny uppdragsgivare börjar vi med att skapa en unik process. Den beskriver hur vi tillsammans ska agera i ett typiskt ärende. När vi följer den blir det i regel rätt.

 

I varje avtal tillsätter vi en avtalsansvarig tjänsteman och en erfaren och kommunikativ yrkesarbetare som blir Ansvarig Hantverkare i avtalet. Runt den ansvarige hantverkaren bygger vi ett lag bestående av så många yrkesarbetare avtalet kräver.

När vi haft både ett genomarbetat startmöte och ett eller ett par uppföljningsmöten så brukar samarbetet rulla på och utvecklas till något riktigt bra. En genomgående framgångsfaktor är våra Ansvariga Hantverkare som har bra kontroll på allt som sker i fastigheterna och som snabbt svarar upp mot våra beställarrepresentanter.

Entreprenader

Våra närmare 25 snickare har tillsammans gjort i stort sett allt som kan byggas.

 

Det som är en gemensam nämnare och som säkert kommer från vår värdegrund och vårt sätt att rekrytera är att vi är kommunikativa och duktiga på att lösa problem.

Våra entreprenader varierar. Det kan vara att bygga upp en exklusiv villa efter brand, eller varför inte badrum och köksrenoveringar i en radhuslänga?

 

Vi tror oss vara byggare som är kvalitetsmässigt medvetna, duktiga på att kommunicera och lösningsorienterade.

Brand.jpg
tommie.JPG
martin.jpg
entreprenad.jpg